in

NEKADAŠNJI FUDBALER PARTIZANA NAPUSTIO SVE I OTIŠAO SA PORODICOM NA SELO! “Mi se ovde osećamo savršeno”

Foto: Pritnscree/Youtube/Agro Jug

Jedan nesvakidašnji potez bivšeg fudbalera se ne dešava često.

Bivši fudbaler Partizana Đorđe Zafirović napravio je potez vredan divljenja. Vratio se sa porodicom na dedovinu u Blace i posvetio se etnoturizmu.

Nekadašnji igrač Partizana, Zvezdare, Vojvodine i velikog broja domaćih klubova pronašao je smisao u životu. Napustio je rodni Beograd sa pet članova svoje porodice, otišao na jug Srbije i napravio pravi mali raj – etno selo “Naša avlija”, mesto na kojem se slave srpska tradicija i običaji.

– Gosti, dolaze sa svih strana. Za sada im se nudi prenoćište u tradicionalnoj kući sagrađenoj od prirodnih materijala, kao i prirodna hrana od lokalnih poljoprivrednika i domaća slatka i džemovi. Mi kao porodica, ovde se osećamo savršeno – rekao je Đorđe Zafirović (43).

I komšiluk je prihvatio Zafiroviće, jer kroz njihovo etno selo mogu da dođu do dodatne zarade.

– Komšiluk je sjajan, dobro sarađujemo. Upravo oko nekih stvari koje mi nemamo, a to su domaće rakije koje uzimamo od njih – rekao je bivši fudbaler.

Đorđe Zafirović bio je jedan od najtalentovanijih fudbalera Partizana poniklih u omladinskoj školi pokojnog Dušana Trbojevića. Nikada nije dobio priliku da debituje za crno-bele, ali je zato bitnu ulogu imao igrajući za Zvezdaru i Vojvodinu. Karijeru je završio 2010. u Žarkovu.

(Espreso/Kurir sport/Agrojug)