in

Njegovi navijači ga već obožavaju!

Kupite me: Mislav Oršić, Foto: EPA/Antonio Bat

I dalje ne prestaje da zvoni telefon Mislava Oršića nakon njegove fenomenalne partije u osmini finala Lige Evrope protiv Totenhema.

Dinamo je sa 3:0 očerupao “Pevce” i tako prošao u narednu fazu takmičenja, a sva tri gola postigao je sjajni 28-godišnji veznjak.

Na njegovu i adresu njegovog menadžera su nakon te utakmice stizali razni pozivi, većina njih iz Italije, a čini se da je jedan od njih bio sa pozivnim brojem iz Engleske.

Mislav Oršić
foto: EPA/Antonio Bat

Reč je o Arsenalu, koji je prema pisanju tabloida Sana pokazao interes za vezistom i koji na njegovoj poziciji ima upražnjenih mesta.

Vilijan uskoro puni 33 godine, a njegov učinak na Emiratima je vrlo bled i tek u poslednje vreme je počeo da se ističe asistencijama, ali još nije postigao nijedan gol.

Masno plaćeni Nikola Pepe takođe nije pokazao što se od njega očekivalo, dok Martineli muku muči sa povredama, pa se s pravom Oršićevo ime dovodi u vezi su “Tobdžijama” kojima bi dobro došao.

Engleski mediji se još nisu bavili sumom za koju bi Hrvat prešao u London, ali svakako da ga Dinamo neće pustiti za sitan novac.

Nema sumnje da je navijačima Arsenala Oršić već ljubimac, posle het-trika kojim je izbacio njihovog ljutog rivala.

(Espreso)