in

Počinje borba za Katar: Srbija čeka Irsku – Piksi iznenadio sastavom (tekstualni prenos)

19.30 – Piksi iznenadio sastavom! Napravio je nekoliko zanimljivih promena. U starnoj postavi je mladi Pavlović, a debituju Gajić i Račić!

Ovo je tim: Dmitrović – Milenković, S. Mitrović, Pavlović – Gajić, Lukić, Račić, Mladenović – Tadić, Đuričić – Vlahović

Nakon neuspeha protiv Škotske u baražu za plasman na EURO 2020, smene selektora Ljubiše Tumbakovića, a potom i ostavke predsednika Saveza Slaviše Kokeze, počinje nova era srpskog fudbala, svi se nadaju rezultatski uspešnija.

Fudbaleri Srbije duelom sa reprezentacijom Irske počinju kvalifikacije u kojima ih očekuju tri meča u narednih sedam dana.

Novi selektor Dragan Stojković okupio je timu Sportskom centru FSS-a u Staroj Pazovi i uveren je da će ova generacija plasmanom na Mundijal u Kataru ispisati lepu stranicu istorije našeg fudbala.

U zgusnutom rasporedu mečeva naša selekcija posle večerašnje utakmice u subotu dočekuje Portugaliju, a narednog utorka sledi meč protiv Azerbejdžana u Bakuu.

Srbija od 20.45 sati na stadionu “Rajko Mitić” dočekuje Republiku Irsku, u subotu protivnik na istom mestu biće Portugalija, dok će 30. marta Srbija gostovati Azerbejdžanu u Bakuu.