in

Šokantan poraz basketaša od Rusije – ostaje borba za bronzu

Srpski reprezentativci su do polufinala došli bez ijednog poraza, a u poslednjem meču grupne faze pobedili su Rusiju identičnim rezultatom!

Upravo je Ruski Olimpijski komitet uspeo da se revanšira za taj poraz identičnim rezultatom i boriće se za zlato sa boljim iz duela Letonija – Belgija.

Reprezentacija Srbije je promašila sedam dvojki u toku danas, jedinu koju je ubacila Srbija bila je ona koju je pogodio Dušan Domović Bulut na samom startu.

Rusi su bili bolji i čvršći protivnik, igrali su po dobro osmišljenom planu, preko centra odakle su dobijali lake poene. Pogodili su i neke bitne trojke i to uglavnom preko ruke.

Sve u svemu, zasluženo su sa 21:10 bili bolji od Srbije. Ovo je posle sedam uzastopnih pobeda prvi poraz srpskih reprezentativaca.

Srbija će u meču za bronzu, od 14.15 sati, igrati sa poraženim iz drugog polufinala u kojem se sastaju Letonija – Belgija.

Majstorović: Razočaravajuće, u životu nismo ovako izgubili

Ne znam šta bih rekao, razočaravajuće, težak poraz. Nikad nismo izgubili ovako u životu, rekao je srpski basketaš Dejan Majstorović posle šokantnog poraza od Rusije.

“Imali su više želje, energije, sve su pogodili, mi nismo ništa. Odbrana je bila katastrofalna. Moramo da pokušamo da uzmemo bronzu”, rekao je vidno razočarani Majstorović srpskim izveštačima u Tokiju.