in

Mnogi bi da žive u tom tropskom raju, a sada se OTVORILA PRILIKA! A tek PLATA, AU!

Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube

Pojavio se oglas za posao iz snova – superbogata porodica nudi srećnom paru 100-120 hiljada dolara godišnje da čuvaju njihovo privatno ostrvo na Bahamima i kuće na Floridi.

U pitanju je porodica sa dvoje odrasle dece, koja još žive u kući, a oni vreme provode na ove dve lokacije naizmenično.

Porodica traži par koji ima iskustva u kućnim poslovima, kako bi im na duže vreme pomogli u čuvanju i održavanju kuća.

Naravno, srećnim “dobitnicima” ovog posla biće obezbeđen i smeštaj, ali i službeni automobil, zdravstvena zaštita, pa i zubarske usluge.

Postoji i radno vreme – od 8 ujutro do 5 popodne i to od ponedeljka do petka.

Rad podrazumeva čuvanje tri kuće na Floridi i privatnog ostrva na Bahamima. Tačnije, reč je o dva imanja, ono na Floridi ima tri kuće sa ukupno devet toaleta, dok imanje na Bahamima ima čak 4 kuće sa po 4 spavaće sobe u svakoj.

Inače, radnici održavanja, baštovani i osoblje na bazenima već postoji, pa bi se ovaj par samo priključio timu.

Ipak, par koji se traži mora biti poseban – traži se diskrecija, ali i prijatnost, lepo vaspitanje kandidata. Moraju biti smireni, topli i ljupki, kako bi se uklopili u ovu porodicu sklonu lagodnom i mirnom životu.

Naravno, traži se i iskustvo u kućnim poslovima na luksuznim imanjima.

Iz kompanije koja je objavila oglas kazali su da su preplavljeni prijavama, ali da tek treba da sačine spisak parova od kojih će zatražiti CV.

Pa ipak, ponuda je primamljiva, ali kada se saberu svi toaleti i sobe koje treba urediti, posao zaista ne deluje lako. To podrazumeva svakodnevno detaljno čišćenje, uređenje kreveta, pranje toaleta, kao i svih delova kuće. A biće zaduženi i za pranje veša, peglanje, čuvanje imanja…

Kao što je rečeno, radi se o dva imanja, ali tokom pandemije korona virusa porodica čak 80 posto vremena provodi na Bahamima.

Svi kandidati moraju da imaju vozačku dozvolu i pravo da rade u SAD.

(Espreso / Telegraf)