in

U vodi plutao mrtav policijac, UPUCAN SVOJIM ORUŽJEM

Horor, Foto: Foto: Emilija Jovanovic

Njih dvoje su pili i družili se na doku, pre nego što je pronađeno telo policajca kako pluta u vodi, sa ranom od metka u glavi, rekla je policija

Snajka britanskog milijardera optužena je u ponedeljak za ubistvo iz nehata nakon što je policajac ubijen u Belizeu.

Džasmin Hartin (32), koja je udata za sina biznismena Lorda Majkla Aškrofta, odbijena je kaucija, javlja Daily mail.

Do optužbi je došlo tri dana nakon što je Hartin zatvorena zbog ispitivanja u vezi sa smrću Henrija Džemota (42), policajca iz San Pedra.

Njih dvoje su pili i družili se na doku, pre nego što je u petak ujutru pronađeno telo Džemota kako pluta u vodi, sa ranom od metka u glavi, rekla je policija.

Policajac je upucan iza uva svojim pištoljem, potvrdila je policija.

Hartin, majka dvoje dece, navodno je bila “prekrivena krvlju”, “duboko uznemirena” i drhtala je, kada su na lice mesta stigli prvi službenici.

Hartin je kasnije rekla istražiteljima da je masirala policajca, kada ju je zamolio da mu preda njegov Glok pištolj – koji je slučajno opalio, prema lokalnim medijima.

Kanađanka Hartin živi u Belizeu sa svojim suprugom, Endrjuom Aškroftom, najmlađim sinom Lorda Aškrofta. Ona je direktorka Alaja Belizea, luksuznog odmarališta koje je razvio njen muž.

Njen svekar je bivši ambasador Belizea u UN, a njegov advokat, inače bivši državni tužilac u zemlji, navodno je posetio Hartin u zatvoru u subotu.

Kazna za ubistvo iz nehata u Belizeu može da ide do 25 godina zatvora, ali za Hartin je maksimum pet godina, prenosi Daily mail, citirajući izvor.

Takođe je moguće da prođe samo sa kaznom od 10.000 dolara, prema mediju.

Bonus video:

MISLIO JE DA ĆE UMRETI, NISAM SMELA DA MU DOPUSTIM DA ZASPI: Jelena je HEROJSKI spasila život Nenadu

08:40

MISLIO JE DA ĆE UMRETI, NISAM SMELA DA MU DOPUSTIM DA ZASPI: Jelena je HEROJSKI spasila život Nenadu

(Espreso/Telegraf)