in

„FILIP SE HVALIO DESET GODINA, I NASTAVIĆE…” Krajinović je uspeo ono što NIKOME NIJE

Filip Krajinović je u dosadašnjoj karijeri uspeo ono što malo ko od tenisera jeste, a to je da dva puta pobedi Novaka Đokovića.

Somborac posle trijumfa na Adria Touru ima stopostotan učinak protiv najboljeg tenisera sveta. Dva puta je igrao sa njim i dva puta pobedio.

Na konferenciji za štampu koja je usledila posle meča Krajinović – Đoković, Nole je bio upitan koliko će se Fića hvaliti ovom pobedom.

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija
Adria Tour Đoković Krajinović

– Trajalo je svih 10 godina, sad će nastaviti. Neka ostane među nama šta sam mu rekao na mreži. Ja na njega gledam kao na mlađeg brata. Trudio sam se da budem uz njega, da mu budem podrška. On je izuzetan momak, to ceni i poštuje. Njegova saradnja sa Jankom pokazuje rezultate, siguran sam da može da dogura do top deset. Vidim da je posvećen, motivisan da zabeleži najbolje rezultate u narednom periodu. Janko zna kako da mu pomogne. Mi dosta pričamo. Svi se držimo zajedno. Neraskidiva veza među nama je urodila plodom, zato smo kao reprezentacija beležili rezultate. Odnos koju negujemo nas motiviše i inspiriše – rekao je Đoković.

Uprkos porazu, Đoković je bio zadovoljan.

Adria Tour Đoković Krajinović Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija
Adria Tour Đoković Krajinović

Srećan jedino mogu da budem kada vidim kako je sve prošlo, sa petkom i subotom. Prošlo je 12 sati oni i dalje igraju. Velika većina ljudi je oduševljena kompletnim događajem. Pozivam sve da dođu u nedelju da završnica bude najbolja moguća. Za razliku od uobičajenog Tura sad imam više od jedne uloge. Dosta je zahtevno, iscrpljuje, ali i hrani. Kada vidim svoju porodicu, svih drugih igrača, to je divan prizor. I zato se bavimo ovim sportom, da prozivimo najlepše trenutke pred našim.

Novak je oduševljen onim što je video u petak i subotu na Dorćolu.

Oduševljen sam današnjim danom, prilikom da igram lično i vidim naše i svetske najbolje tenisere kako igraju u Beogradu. Atmosfera je bila sve bolja, ovo večeras je bilo fenomenalno. Prošla je ponoć, još je gledalaca na tribinama. To pokazuje koliko se voli tenis.

U nedelju prvog tenisera sveta očekuje duel sa Sašom Zverevim.

On je jedan od najjačih servera, za svoju visinu se dobro kreće. Svoje najbolje rezultate je beležio na šljaci. Biće interesantna rasplet.

Đoković je najavio da će u naredna dva obelodaniti gde bi moglo da se igra u terminu koji je bio predviđen za Crnu Goru.

VIDEO: Đoković za klavirom na teniskom terenu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0