in

Janko i Arena sport TV vraćaju Beograd na TENISKU MAPU sveta

Beograd je zaslužio da ponovo ima veliki teniski turnir. Ovo je rekao Janko Tipsarević koji je napravio i korak od sedam milja da naš glavni grad ponovo bude na ATP mapi.

“Šampionat Istočne Evrope” je trenutno najjače tenisko takmičenje na planeti koje se održava od 15. juna do 23. jula. Organizator je upravo Janko koji je založio svoje ime i godine vrhunskih rezultata da na terenima Sportskog centra “Olimp” okupi teniski krem.

Biće ovo događaj za prave ljubitelje tenisa koji će poželeti da ceo dan gledaju zanimljive mečeve. I zato, ne morate da se brinete ako u narednim danima niste u Begradu. Arena sport TV se pobrinula da ne propustite ni sekund dešavanja sa “Olimpa”. Dnevno će se prenositi šest mečeva, svakog dana od ponedeljak do četvrtka. Izaberite svoje favorite i navijajte.

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija
Janko Tipsarević

Naravno, to nije sve. Arena sport TV će u vaše domove donositi i dešavanja van terena, zanimljivosti, intervjue, stručne komentare, prognoze i utiske učesnika. Znači, čak i ako kiša, a nadamo se da je neće biti, počnu da tumba raspored igranja, gledaoci neće biti uskraćeni za aktuelne teniske teme.

Kao što je praksa na grend slem turnirima, pored terena se nalazi improvizovani studio kroz koji će svi igrači da prođu po završetku mečeva. Tako iz prve ruke možete da saznate koliko su teniseri zadovoljni svojom igrom i da li je dugačka pauza ostavila traga, ali i kako se osećaju u Beogradu gde su mnogi od njih došli prvi put.

Filip Krajinović Foto: Profimedia
Filip Krajinović

Kroz celodnevni program na kanalima Arena sport TV vodiće vas komentatori i voditeljski parovi. Prvog dana, u ponedeljak, od 9.30 pozdaviće vas Dijana Čolović i Ivan Radulović koji će se sa vama družiti sve do 15 minuta nakon poslednjeg meča, što će biti negde oko ponoći. A, možda i duže. U utorka će vas preuzeti Mirjana Pantić Ivković i Nikola Radočaj, dubl za sredu su Anđela Anđelković i Ognjen Drašković, dok je čast da spuste zavesu na prvu nedelju “Šampionata Istočne Evrope” pripala Jovani Guzijan i Filipu Staniću.

Jutarnji prenosi na kanalima Arena sport TV počinju u 10 sati, a večernji u 20.

Dušan Lajović, Kajl Edmund Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija
Dušan Lajović, Kajl Edmund

Arena sport TV je prva HD sportska televizija koja je omogućila najviši nivo uživanja u sportskom TV sadržaju gledaocima širom zapadnog Balkana (Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Makedonija). U svojoj ponudi ima 5 kanala koji se distribuiraju putem kablovskih i IPTV operatora, kao i preko satelita i platformi Telekoma Srbije i Supernove.

Video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0