in

POČINJE! Spremite se da CEO DAN provedete uz tenis sa Jankovih terena na Arena sport TV

Samo četri najpoznatija teniska turnira uspela su da zaokupe našu pažnju od jutra do mraka. Do sada. Šampiont Istočne Evrope se sprema da promeni tu sliku i pokaže da se dobar tenis ne igra samo u Melburnu, Parizu, Londonu i Njujorku, već i u Beogradu.

Celodnevni program počinje u 9.30 kada će se kamere Arena sport TV uključiti na teren SC “Olimp”, pola sata pre prvog meča. A, mečeva će biti 352, možda i više, kaže domaćin i organizator u ovom trenutku najvećeg teniskog planetarnog spektakla, Janko Tipsarević.

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija
Janko Tipsarević i Vlade Kaplarević

Bivši igrač, a sada trener, uspeo je da na jednom mestu okupi gotovo 100 tenisera i teniserki koji će se takmičiti punih šest nedelja. Da, tri puta više nego na grend slemovima! Prvi turnir počinje danas, dok će se zavesa na “Šampionat Istočne Evrope” spustiti 23. jula.

Tipsarević je zamislio da se takmičenje prvo igra po grupama, a kasnije na ispadanje. Za početak će se igrati muški deo turnira, zatim sledi ženski, a na kraju je na redu “mešoviti” program.

Janko je pokazao neverovatnu volju i snagu da uradi nešto novo i potpuno jedinstveno, ne samo u Srbiji, nego i u svetu. Odličnog i raspoloženog partnera pronašao je u Arena sport TV koja će svakog dana da prenosi šest mečeva, sve od 10 ujutru pa do poslednjeg, u kasnim večernjim satima. I, tako punih šest nedelja.

Osim Novaka Đokovića, na Šampionatu Istočne Evrope učestvuju nabolji srpski teniseri, predvođeni Dušanom Lajovićem, Filipom Krajinovićem, Laslo Đereom, Viktorom Troickim i Miomirom Kecmanovićem. U Beogradu su i drugi veliki igrači iz regiona, Damir Džumhur i Mirza Bašić iz BiH, Slovenac Alaž Bedene, Bugarin Dimitar Kuzmanov, Sergej Stakovski iz Ukrajine…

U ponedeljak, prvi na teren (10 sati), uz prenos na Arena sport TV kanalima, izlaze Luka Pavlović i Rikardas Berenkis, a zatim ćete imati priliku da gledate prvog nosioca turnira, Dušana Lajovića protiv Nemanje Maleševića iz BiH. Kroz mečeve će vas prvog dana voditi Dijana Čolović i Ivan Radulović iz studija na terenima SC “Olimp”. Dnevno će se prenositi šest mečeva, svakog dana od ponedeljak do četvrtka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0