in

“ŠTO SAM DOŠAO? PA, NOVAK MI JE ZAPRETIO!” Zverev, Tim i “brat” Dimitrov OTKRILI kako je ih Đoković ubedio da dođu u Srbiju!

Uoči početka “Adrija tur” turnira u Beogradu, Novak Đoković, Aleksandar Zverev, Dominik Tim i Grigor Dimitrov na vrlo zanimljiv način obratili su se javnosti.

Turnir se na terenu TC “Novak” odvija od petka popodne do nedelje, a uoči svečane ceremenije pomenuta četvorka izašla je pred predstavnike medija.

Jedno od pitanja za trojicu gostiju Beograda bilo je “kako to da su pristali da se odazovu”.

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija
Adria tour – Aleksandar Zverev i Novak Đoković

Zverev je prvi odgovorio:

“Pa, Nole mi je rekao je ‘Ako ne dođeš, nikada neću te pustiti da me pobediš!’ (smeh). Dva meseca sam bio u SAD, znate svi kako je tamo, a ovde smo išli i u restorane, bilo je sveta, svi ljubazni, sve kako i treba da bude. Stvarno je bilo lepo videti takvo srdačno okruženje, nema baš mnogo mesta na kojima to možete da doživite ovih dana. A i fudbal je bio lep juče. Jeste da nisam mnogo dobio loptu, ali…”, uz smeh je rekao Aleksandar Zverev.

Zvezrev, Tim, Džumhur, Đoković i Jelena Janković sa mališanima pred početak Adria toura Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija
Zvezrev, Tim, Džumhur, Đoković i Jelena Janković sa mališanima pred početak Adria toura

Dominik Tim se najpre zahvalio Novaku:

“Đoković me je najpre pitao prvo kako sam. Lepo od njega, stvarno. Onda mi je rekao za turnir. Znate, ja sam prvi put ovde, a kako veoma volim da istražujem nove zemlje, naročito kada prvi put dođem, onda zaista uživam”, istakao je Austrijanac.

Adria tour - Grigor Dimitrov i Dominik Tim Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija
Adria tour – Grigor Dimitrov i Dominik Tim

Grigor Dimitrov, koga je Nole nazvao “naš brat”, takođe pohvalio Đokovića, ali i ambijent u kome se iščekivao početak turnira:

“Ja kao da sam kući! Eto, juče smo igrali fudbal, stvarno sam se osećao kao da sam sa ekipom iz kraja. Naravno, ponosan sam na to odakle sam, ali— Novak je toliko toga uradio za tenis, najveći je ambasador ove zemlje i nije morao mnogo da me ubeđuje”, istakao je teniser iz Bugarske.

VIDEO: Nole i teniski asovi sa decom na teniskom terenu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0