in

ČITAJTE NOVI BLIC ODMAH – EKSKLUZIVNO: Poruka šefova nemačke i francuske diplomatije o Kosovu: Obnovite dijalog pod vođstvom EU

Novo izdanje Blica možete čitati već sada! U najnovijem broju, koji možete čitati i preko naše onlajn platforme “štampana izdanja“, pronađite detaljan vodič za putovanje kroz Evropu u vreme korone, dok mnoge zemlje i dalje funkcionišu pod merama.

U novom broju Blica čitajte i eksluzivni autorski tekst ministara spoljnih poslova Nemačke i Francuske na temu Kosova i budućnosti pokrjine, kao i sve o teniskom spektaklu u organizaciji svetskog asa Novaka Đokovića.

U najnovijem izdanju “Blica subotom” čitajte i autorske tekstove MIlana St. Protića, Vladimira Gligorova, Branislava Lečića, Orhana Dragaša, istraživanje o poslednjim Hiltelorovim danima, kako je živeo Pablo Eskobar, ali i …

Čitaoci iz Srbije i inostranstva odnedavno imaju posebnu pogodnost da neograničeno čitaju najnovija štampanja izdanja dnevnog lista „Blic“, ali i magazina „Blic žena“ onlajn, u udobnosti svoje fotelje.

U novom izdanju “Blic subotom”, na kioscima dobijate i poklon za najmlađe – knjigu za decu.

Foto: RAS Srbija
Blic žena

Uz dnevni „Blic“ stiže i nova „Blic žena“ sa 10 poklona, za svakog ponešto – za ulepšavanje, kuvanje, baštovanstvo… Tu su i provereni recepti za ćuftice od karabataka, slatke zalogaje za izlet, džem od luka za prave gurmane.

Kao i uvek, u “Blic ženi” naći ćete priče o običnim izvanrednim ženama. Ovaj put razgovarali smo sa imunologom Marijom Zarić koja sa oksfordskim timom naučnika razvija vakcinu za koronu, Sofiji Sibinović, našoj harfistkinji koja je pokorila svet.

U „Blic ženi“ saznaćete koje su majice ovog proleća u centru modne priče, sve o testiranju na koronu, kao i o menopauzi, zašto je pesma ptica prirodni antidepresiv.

Uz broj od 16. maja u delu tiraža potražite bestseler “Njujork tajmsa” “Očaran” Nore Roberts.

Nova “Blic Žena”, u saradnji sa našim vrhunskim stručnjacima, saradnicima BLIC ŽENE, nastavlja da rešava probleme. Odgovorima na vaša pitanja stručnjaci pomažu da lakše prebrodite posledice krize.

U novoj “Ženi” obavezno pogledajte i pročitajte: Sad se nose majice: s printom, polo kragnom ili s puf rukavima; Naočare, modni komad privatnosti; Domaće maske iz holivudske kuhinje; Zašto roditelji negiraju, a zaista prave razliku među decom; Da li ste tužna mama; Nisam ni sanjala da ću se u izolaciji ponovo zaljubiti u muža; Kako se sadi začinsko bilje; Šta nam donosi retrogradni Pluton…

Tu su i saveti kako da sačuvate fizičko i duhovno zgravlje, ali i pregršt novih, preukusnih recepata.

Pročitajte i šta su za “Blic Ženu” ispričali Seka Aleksić, Boris Novković, Marija Zarić, Milan Vasić i mnogi drugi…

Opcija „Štampana izdanja“ na sajtu Blic.rs, nastala je u skladu sa ritmom i potrebama naših čitalaca u inostranstvu i Srbiji i omogućava vam da u okolnostima pandemije bezbedno pratite najnovije vesti, analize, savete, intervjue.

Pretplatom na štampana izdanja naše medijske kuće dobijate pristup arhivi do sada objavljenih izdanja, mogućnost otkazivanja pretplate u bilo kom trenutku, ekskluzivitet i bezbedno praćenje najnovijih vesti.

Opciji štampana izdanja možete pristupiti preko naslovne strane sajta ili putem linkova za region i Srbiju i za inostrastvo.

Oba izdanja, “Blic nedelje” i “Blic Žena” mogu se naći i na svim kioscima u Srbiji.

Uz tako kupljen “Blic nedelje” na poklon dobijate magazin i knjigu, dok uz “Blic Ženu” kupljenu na kioscima dobijate pregršt različitih i lepih poklona. Uz svaki primerak, jedan poklon. Birajte! Čeka vas: seme za cveće ili začinsko bilje ili moderni i postojani lakovi, možda dobijete limuntus ili prašak za pecivo ili puding ili kašičice za limunadu.

Čitajte Blic i Blic Ženu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0