in

PRETRESI NA PODRUČJU BIJELJINE Nastavljena akcija u kojoj je uhapšena Tijana Ajfon, meta grupa koja se bavi PREPRODAJOM DROGE

Na području Bijeljine jutros je nastavljena akcija “Kristal” i u toku su pretresi i hapšenja, potvrdila je portparol načelnik Odeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović.

Podsetimo, u ovoj akciji krajem maja uhapšena je poznata beogradska starleta Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon. Ona se trenutno nalazi u pritvoru, piše Srpskainfo.

Miljanovićeva je dodala da pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske u saradnji sa Policijskom upravom Bijeljina provode nastavak operativne akcije “Kristal”, a sve sa ciljem razbijanja organizovane kriminalne grupe koja se bavi preprodajom narkotika.

Aktivnosti se provode pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Podsećao, Tijana Ajfon uhapšena je krajem maja kada je policija prekinula žurku u privatnoj luksuznoj vikendici u okolini Bijeljine. Policija je, kako je kasnije otkriveno, te noći pratila kretanje kriminalaca i lica dobro poznatih organima reda u celom regionu kada su shvatili da su se svi uputili na istu lokaciju – u luksuznu vikendicu s bazenom u slepoj ulici u selu Suvo Polje.

Tijana Ajfon

Podsetimo, u akciji „Kristal“ je osim Tijane Ajfon i još 15 osoba zbog organizovanja orgija i kokainske žurke.

Većina uhapšenih je odmah puštena na slobodu, nekima su određene mere zabrane, a samo Tijani je određeni jednomesečni pritvor. Tijanu policija optužuje da je bila jedan od organizatora orgija i da je njena uloga bilo vrbovanje i dovođenje devojaka na žurku, ali je ona tokom ispitivanja to negirala i tvrdila da je ona samo došla na žurku na koju je bila pozvana.

Većina gostiju je poznata policiji po brojnim krivičnim delima, a među njima je bio i poznati slovenački sudija koji je sudio i Ligu Šampiona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0