in

VEĆU GLUPOST SKORO NISAM ČUO, IMATE LI OBRAZA?! Bečić o najnovijoj laži opozicije: POČINJEM DA VERUJEM DA IM JE IZMIŠLJANJE AFERA JEDINI NAČIN DA DOĐU U MEDIJE!

Ne znam prosto kako bih odgovorio na laž da je Kuluvija kupio brod Bezbednosno-informativnoj agenciji. Čini mi se da veću glupost skoro nisam čuo, ali moram da reagujem jer se ovakvim i sličnim lažima direktno urušava bezbednosni sistem Republike Srbije, rekao je član Izvršnog odbora Glavnog odbora Srpske napredne stranke Igor Bečić

– Kao predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti moram da kažem da sam zatečen izmišljotinama Miroslava Aleksića, i već počinjem da se pitam da li bezobrazluk Đilasovih, Šolakovih i Jeremićevih marioneta ima neku granicu. Da li uopšte imaju obraza?

Počinjem da verujem da je izmišljanje raznih afera njihov način da dođu u medije, jer oni nemaju čime drugim da se pohvale, pošto ništa drugo i ne rade. Njima je jedino bitno da izmišljanjem afera blate predsednika Srbije, koji jedini u državi ima hrabrosti da naokorelije kriminalce prozove javno po imenu i prezimenu. Istovremeno konstantno uvlačenje Bezbednosno-informativne agencije u konstruisane laži i povezivanje Agencije, policije i Vojske Srbije sa aferom Jovanjica, predstavlja ništa drugo do pokušaj urušavanja ugleda ovih organa i svih njihovih pripadnika koji požrtvovano rade svoj posao.

Što se tiče Obradovića i njegovih optužbi na račun predsednika Vučića, samo bih ga zamolio da na sajtu Srpske pravoslavne crkve posluša govor predsednika Vučića i onda neka priča da li Vučić štiti Srbe u Crnoj Gori ili ne. Ovakve laži su sramne, ali je valjda svima jasno da je laž jedina politika Saveza za Srbiju. Uostalom govorimo o političarima u pokušaju koji na izbore ne smeju da izađu ni kad se cenzus spusti na tri posto, svesni da među građanima nemaju ni toliko podrške – zaključuje Bečić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0