in

AMS: Saobraćaj bez zastoja, na naplatnim rampama bez čekanja

Zbog radova se na pojedinim deonicama saobraćaj odvija u izmenjenom režimu pa je moguća usporenija vožnja.

Zbog radova se na pojedinim deonicama saobraćaj odvija u izmenjenom režimu pa je moguća usporenija vožnja.

Tako će na deonici Brza Palanka – Negotin zbog radova na popravci mosta do 1. septembra saobraćaj da se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Danas i sutra zbog radova na zameni elastične odbojne ograde

na obilaznici oko Beograda na deonici kod tunela Lipak u smeru ka Bubanj Potoku saobraćaj će se odvijati voznom trakom, dok će preticajna traka biti zatvorena za saobraćaj.

Od danas do 4. juna u periodu od 10 do 16 časova, izvodiće se radovi na bankinama auto-puta kroz Beograd i to od petlje

Aerodrom do petlje Lasta i u oba smera, te će biti zatvorena zaustavna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom trakom i usporeno na isključnim saobraćajnim trakama.

Do 12. juna izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovoza na deonici između petlje Mali Požarevac i petlje Umčari u smeru ka Nišu. U zoni radova u smeru ka Nišu saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom suprotnog smera, a u smeru ka Beogradu za saobraćaj se zatvara samo preticajna saobraćajna traka.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS dobijenim u 17:15 časova na putničkim terminalima graninih prelaza vozila ne čekaju, dok teretna čekaju i to na Batrovcima, Horgošu i Kelebiji 120 minuta, na Gradini 90, a na prelazu Sremska Rača 60 minuta.

Radovi na deonicama nekih puteva

Na obilaznica oko Beograda, u zoni tunela “Lipak”, u smeru ka Bubanj Potoku, danas i sutra radovi na zameni elastične odbojne ograde.

Saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom, dok je preticajna traka zatvorena za saobraćaj, saopštilo je JP “Putevi Srbije”.

Brza Palanka – Negotin, od danas do 1, septembra radovi na popravci mosta, uz naizmenično propuštanje vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Auto-put E-763, Ljig – Surčin, do 4. juna od 7 do 15 časova, radovi na zameni odbojne elastične ograde u razdelnom pojasu.

Radovi se izvode u pokretu, a za saobraćaj se povremeno zatvara preticajna saobraćajna traka u oba smera.

Na državnom putu I B reda broj 23, deonica Bistrica – Prijevorac, do 10. juna od 7 do 15 časova – radovi na održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila.

Guča – Ivanjica, kod Kotraža, sutra od 7 do 16 časova, radovi na urezivanju induktivnih petlji, uz naizmenično propuštanje vozila.