in

Završeni radovi na rekonstrukciji vrtića u Sonti

SONTA –

Radovi na rekonstrukciji vrtića u Sonti su završeni, a do početka nove školske godine planira se kompletno opremanje objekta predškolske ustanove sa nameštajem, navode u opštini Apatin.

Dodaju i da se radi na rekonstrukciji biciklističke staze do Banje Junaković, koje opština sama finansira sa oko 11 miliona dinara, ali da je u toku i uređenje dela Glavne ulice u selu Prigrevica kod Apatina.

“Objekat vrtića u Sonti je dobio novi izgled, ali i bolju toplotnu izolaciju zahvaljući novoj fasadi, PVC vratima i prozorima. Urađena je i nova elektro instalacija, grejanje i toaleti. Ovo je četvrti predškolski objekat koji završavamo u prethodne tri godine i zbog toga sam izuzetno ponosna. Sve je urađeno po najvišim standardima i ovim smo priveli kraju ciklus rekonstrukcije predškolskih ustanova, te je naredni plan da se usmerimo ka osnovnoj školi “Žarko Zrenjanin” u Apatinu. Kada je reč o radovima u Prigrevici, za početak radimo desnu stranu, nakon čega mislim da ćemo uspeti da spremimo dokumentaciju i pređemo na drugu stranu ulice i tokom leta sve završimo. Nadam se da će meštani Prigrevice dobiti ulicu kakvu zaslužuju da imaju”, kazala je Dubravka Korać, predsednica opštine Apatin.