in

IZGLEDA KAO BOMBA Čuvena pevačica SMRŠALA 20 KILOGRAMA, pa otkrila sa kojim legendarnim kolegom ide u centre za ulepšavanje, a u pitanju je ZAISTA velika zvezda

Pevačica Zorana Pavić se nedavno, posle pauze, pojavila u javnosti sa 20 kilograma manje i pobrala je salve pohvala za svoj izgled.

Za „DeToxic“ emisiju je otkrila kako joj je to pošlo za rukom.

– Uz lasere na koje redovno idem, koristila sam i neke rigorozne metode koje stvarno nikome ne bih preporučila. Ja sam za kratko vreme želela da budem top. Krenula sam da idem i u teretanu i počela sam da menjam ishranu – ispričala je pevačica.

Zorana Pavić

Ona je otkrila da, pored nje, u isti centar za ulepšavanje idu da se sređuju i Ceca, Lidija Vukićević, Ana Nikolić kao i Dragan Kojić Keba.

-Veoma poštujem što Keba vodi računa o svom izgledu. Pedantan je, radi na sebi, želi da se zategne i sve što novo izađe on voli da proba – rekla je Zorana u emisiji „Detoxic“, koja se emituje na najgledanijoj regionalnoj muzičkoj televiziji „Toxic“ ponedeljkom, sredom i petkom u 12, 15, 18 i 00 časova.

Zorana je ovom prilikom otkrila još neke zanimljivosti iz svog života koje možete videti ovde.

logo

logo

Osim ove emisije, na kanalu „Toxic“ možete pogledati premijere pesama i spotova, ekskluzivne intervjue kao i snimke iza kamera, koncerte i mnogo originalne produkcije emisija i to putem Mts IPTV platforme na poziciji 115, Supernove na poziciji 21, Radius Vektor na poziciji 21 kao i Kopernikus na poziciji 21, kao i Arena Cloud aplikacije koja je besplatno dostupna za android i iPhone uređaje na AppStore i Google Play servisima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0