in

Nataša je najstarija i najmanje se eksponira, a evo KO JE ONA ZAPRAVO

Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića, ima dve starije sestre – Natašu i Bojanu, i dok je Bojana u centru pažnje javnosti zbog veze sa Mirkom Šijanom, o Nataši javnost malo zna.

Nataša je najstarija od tri sestre Rodić, a za Bojanu i Bogdanu veoma je vezana. Voli putovanja na daleke destinacije, kao i šoping, te su njeni profili na društvenim mrežama prepuni fotografija koje prikazuju da i te kako uživa u životu.

Nataša je veoma popularna na Instagramu, gde je prati više od 18 hiljada ljudi.

Ljubavni život za sada uspešno krije od javnosti, a na venčanju Bogdane i Veljka Ražnatovića u novembru prošle godine pojavila se sa misterioznim dečkom, čiji identitet nije želela da otkrije.

Foto: Z. Ilić / RAS Srbija
Bogdanina sestra Nataša Rodić sa dečkom na venčanju Bogdane i Veljka

Nataša je presrećna zbog rođenja sestrića Željka, koji je na svet došao 3. juna.

– Hvala vam za najveću sreću na svetu! Niko se nije nadao da ćeš baš prva biti ti, tako mala uvek u našim očima. Hvala vam što ste nam priredili najveću sreću na svetu da postanemo tetke. I znaš i sama koliko nam je uvek bilo teško da tati izaberemo poklon za rođendan. E pa upravo ste mu baš vi doneli najlepši ikada. I ne brini, iako smo dobili bebu, ti ćeš i dalje biti naša beba. Volim vas – poručila je tada Nataša. Šta je Nataša Rodić uradila pred Bogdanin porođaj pogledajte OVDE.

Još fotografija Nataše Rodić pogledajte u galeriji.

VIDEO: Nataša Rodić na žurki u Titelu povodom rođenja malog Željka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0