in

“Ne zaslužujem život bez dece… Sve sam FINANSIRALA ISKLJUČIVO JA” Tanja Savić iskreno o mužu, otkrila šta je VEŽE ZA NJEGA

Pevačica Tanja Savić prvi put je iznela detalje privatnog života u javnost nakon što je njen suprug Dušan Jovančević decu odveo u Australiju što je njoj, kako sama kaže, posebno zasmetalo.

“Odveo je decu u Australiju, prvo je bilo zbog korone, a sada se brinem, malo se i nerviram. Avioni ne lete sada, tako da mi je uskraćeno da zagrlim decu. Biću strpljiva, nadam se što kraće moguće. Korona se vraća polako, ovo nam je bila samo neka lažna nada. Ako tako bude, ne znam kako ću otići za Australiju. Mnogo je bilo kriza, najviše zbog Australije”, rekla je Savićeva, a onda kroz smeh priznala šta je veže za muža.

Foto: M. Ilić / RAS Srbija

“Možete da zamislite šta može da se desi, naravno to nije najbitnije”, rekla je pevačica, a pretpostavlja se da je mislila na intimne odnose.

“Mi se volimo, ali nismo sklopili dogovor gde ćemo da živimo. Mnogo nam je teško pala razdvojenost. Ja volim posao, ali nije sve u tome. Ja da sam tamo srećna, živela bih tamo. Postoji jedna stvar koja mi se tamo ne dopada, ima mnogo ljudi koji osuđuju. Meni da je bilo lepo, ne bih se vratila za Srbiju sigurno. Mnogo me stvari muči. Nekako sam ovde izgradila karijeru i žalosno bi bilo da ovo bacim u vodu sa 35 godina, nisam sebična, hoću da uživam u životu i grlim svoju decu ovde. Sve sam ja finansirala, plaćala školu, kiriju, isključivo ja. Ovo su intimne stvari o mom životu, sve sam na plećima nosima sama, mislim da ne zasužujem da živim bez dece. Moj suprug govori da je tamo bolje školstvo”, izjavila je Savićeva za “Ekskluzivno”, pa iznela istinu i o svom braku:

“Što se Dušana i mene tiče, on mora da odluči neke stvari. Možda mu fali karijera, on je sve napustio zarad mog uspeha. Sve velike zvezde žive ovde i ništa im ne fali. Ne volim da eksponiram decu u javnosti, čuvam njihovu privatnost.”

VIDEO: Tanja Savić otkrila zašto je odbila “Blic Poligraf”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0