in

“Volela bih da dobijem UNUČE kao Ceca!”

Mirko Šijan i Bojana Rodić otkako su započeli vezu, se ne odvajaju, a Goci Božinovskoj se snajka iz Titela prošle nedelje navodno uselila u kuću u Surčinu.

Bojana i Mirko imaju ozbiljne planove za budućnost, a Rodićeva je već upoznala Šijanovu majku Gocu koja je oduševljena budućom snajkom.

Foto: R.Ristić / RAS Srbija
Pink Nova godina_171115_Ras foto Rajko Ristic042_preview

“Mirko i Bojana su se baš pronašli, uveliko planiraju zajedničku budućnost, pa je Mirko javno rekao da želi da oženi Bojanu i da joj napravi bebu. Malo pre nego što se Bogdana porodila, Bojana se spakovala i preselila u Surčin. Sada ona i Mirko žive zajedno, a Goca Božinovska je presrećna. Njih dve se mnogo lepo slažu. Čak je Goca rekla da je dobila treću ćerku. Uskoro će da organizije i ručak u Surčinu na kom će da ugosti Bojaninu porodicu. Danijela i Bogdan Rodić su Mirka mnogo lepo prihvatili kao zeta, a jedva čekaju da upoznaju i Gocu, jer im je Bojana baš nahvalila buduću svekrvu. Ne treba uopšte da čudi ako se uskoro pročuje i datum svadbe! Mirko želi da se pored Bojane skrasi i baš kao i Veljko oženi se devojkom iz domaćinske kuće. Veljko i Mirko se već zovu paše!” kaže izvor za Star, a Božinovska ne krije koliko joj se dopada snajka.

“Ona je sjajna devojka, tako mila i lepa, vidi se da voli mog Mirka. Mnogo sam srećna, i sad bih baš volela da se venčaju, pa da i ja dobijem unuče kao Ceca! Vidi se da je dete iz jedne poštene i domaćinske kuće. Mirko mi je pričao koliko su joj roditelji divni. Videla sam priju Danijelu kada im je bila slava, pa je Mirko zvao mene preko video-poziva i ona mi je mahala, mila neka žena. Ako Bog da, uskoro ćemo da se zvanično upoznamo, jedva čekam da ih ugostim. Nisam ja klasična svekrva, niti ću biti, Bojanu gledam kao moje dete, i vidi se koliko je vredna, samo ja ne dozvoljavam da ona sklanja mnogo i radi, neka uživaju dok su mladi, ja sam tu da sređujem! Volela bih da uskoro dobijem unuče kao Ceca, pa nema veće sreće od toga!” izjavila je Božinovska.

VIDEO: Mirko Šijan i Bojana Rodić iznajmili limuzinu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0